Karijere

Naslov stranice


Pravi ljudi u pravo vrijeme čine prave stvari.


Ljudski resursi temelj su za stabilan, učinkovit i kontinuiran razvoj Tiska. Zadovoljstvo zaposlenika i pozitivna organizacijska klima Tisak čini jednim od poželjnijih poslodavaca.

Tisak u svom djelovanju teži izvrsnosti i inovativnosti koja se ogleda u snazi ljudskih resursa u cilju zadovoljavanja potreba kako korisnika i partnera tako i svakog pojedinog zaposlenika - zato postanite dio našeg uspješnog  tima!

Koja je najveća vrijednost svakog poduzeća?


Ljudi, njihovo znanje i vještine, iskustvo i želja za radom i razvojem…

Za Tisak kojeg čini više od 3500 zaposlenika, zaposlenih diljem Hrvatske ovo nije samo činjenica već i svakodnevna misao vodilja. Kako bi zadržao svoju vodeću poziciju najvećeg maloprodajnog lanaca kioska Tisak sustavno ulaže u razvoj svojih zaposlenika te ljudski potencijali zauzimaju jednu od vodećih pozicija unutar tvrtke.

Veličina i raznolikost kompanije zahtjeva široki spektar menadžerskih i specijalističkih znanja i vještina  pa tako u Tisku svatko može odabrati zanimanje za sebe. Spremnost na stalni razvoj, motiviranost, usmjerenost napretku kompanije samo su neke od karakteristika koje odlikuju naše zaposlenike.

Tisak je kompanija koja pruža priliku ambicioznim zaposlenicima, željnim znanja i uspjeha te kontinuirano ulaže u njihov daljnji razvoj.


SELEKCIJA

Procedura selekcije uključuje suvremeni psihologijski instrumentarij i iskusne stručnjake, a krajnji je cilj zaposliti one najbolje, s kojima će se dalje sustavno raditi na razvoju karijere te planirati ciljane edukacije za njihov poslovni i osobni razvoj.

Tisak sustavno surađuje sa Hrvatskim Zavodom za Zapošljavanje te je sveprisutan na Danima karijera gdje se predstavlja kao jedna od članica Agrokor Koncerna.


TISAK Akademija

Tisak Akademija, kao interni edukacijski kanal Tiska, centralno je mjesto stvaranja i razmjenjivanja znanja i iskustava svih naših zaposlenika, gdje se organiziraju i provode treninzi, radionice i seminari koji su fokusirani kako na razvoj strategije, tako i na konkretne poslovne izazove i svakodnevnu praksu.

Unutar programa MOSTisak posebna pažnja posvećuje se sustavu internih trenera, naših zaposlenika, koji šire svoja znanja i iskustva ostalim zaposlenicima, nakon što su ih imali prilike usvojiti unutar i izvan Tiska. Tisak Akademija koristi 80% internih resursa za edukaciju zaposlenika budući da kroz razmjenu iskustva i uključenost svih zaposlenika u procese i promjene stvaramo kulturu organizacije koja uči.

Osim vrlo velikog broja edukacija unutar Tisak Akademije, naši se zaposlenici educiraju i u sklopu Agrokor Akademije, edukacijskog sustava koji se organizira i provodi za sve kompanije u sklopu Agrokor Koncerna.


Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.