Poslovni partneri


Marketing

Strategija marketinga je kvalitetnom uslugom, raznovrsnom ponudom, atraktivnošću prodajnog mjesta, prepoznatljivim vizualnim identitetom i ljubaznošću prodajnog osoblja privući, zadovoljiti i zadržati kupca kao i poslovnog partnera.

Tisak nudi svoje oglasne površine koji su razmještene u gradovima širom Hrvatske na atraktivnim lokacijama kojima dnevno u prosjeku prođe više od milijun ljudi i vozila.

Oglašavanje na kioscima Tisak dokazano pozitivno utječe na volumen prodaje oglašavanog proizvoda te se stoga svrstava u marketinške kanale koje nikako ne smijete zaobići prilikom planiranja svoje marketinške kampanje.

Kiosci se nalaze uz glavne gradske prometnice, trgove, autobusna, željeznička i tramvajska stajališta, škole, vrtiće, i bolnice te tako sigurno dopiru do širokog kruga ljudi.

 
Jedna od prednosti oglašavanja na kioscima Tiska je i mogućnost nišnog marketinga – oglašavanja samo u određenoj regiji, određenom gradu, kvartu ili kombinaciji.

Tisak će sukladno željama i potrebama marketinške kampanje klijenta odrediti optimalno područje za oglašavanje.

Mogućnosti oglašavanja na kioscima Tiska su raznolike - od već tradicionalnih El panela, City light plakata, podjele promotivnih letaka, do najmodernijih - emitiranje promotivnih spotova putem LCD displaya ili apliciranje vaših reklamnih poruka na kiosk na originalan način, dodavanjem novih dimenzija a sve u dogovoru s klijentom i njegovim potrebama.

Tisak također omogućuje i odabir posebnih „oglašivačkih“ paketa koji se sastoje od više vrsta oglašavanja a koje najbolje odgovaraju marketinškoj kampanji i to sve po
posebno kreiranim cijenama.

PREDNOSTI OGLAŠAVANJA NA KIOSCIMA TISKA:

  1. mjerenja pokazuju da oglašavanje na kioscima povećava prodaju oglašavane robe

  1. oglašavanje na kioscima Tiska Vaše marketinške materijale čini vidljivima više od 1.000.000 kupaca dnevno

  1. mogućnost oglašavanja u samo jednoj regiji, određenom gradu, jednom kvartu ili najboljoj kombinaciji navedenog

  1. individualan pristup svakom klijentu i efikasan odabir najboljeg rješenja za marketinšku kampanju

 


 


Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.