Novosti


Dobitnici nagradne igre "Euforia 2016"

Dobitnici nagradne igre "Euforia 2016"

19. srpanj 2016.

Izvučeni su sretni dobitnici nagradne igre "Euforia 2016"

Saznaj više

Super ljetna ponuda

Super ljetna ponuda

4. srpanj 2016.

Super ljetna ponuda na najbližem kiosku Tiska! Očekuje vas SUPER PONUDA artikala. Pronađite sve za plažu!

Saznaj više

SuperSport bonovi na kioscima Tiska

SuperSport bonovi na kioscima Tiska

1. srpanj 2016.

Nova usluga na kioscima Tiska - SuperSport bonovi

Saznaj više

Akcija - Kava i kroasan na kioscima Tiska

Akcija - Kava i kroasan na kioscima Tiska

24. lipanj 2016.

Akcija na kioscima Tiska - Kava i kroasan za 6,99 kn

Saznaj više

Tisak - Zona osvježenja

Tisak - Zona osvježenja

23. lipanj 2016.

Osvježi se na kioscima Tiska! Zona osvježenja je na svakom uglu jer Tisak te hladi širokim izborom mrzlog piva, ledenih sokova i osvježavajuće vode!

Saznaj više

Služba za korisnike - radno vrijeme povodom praznika

Služba za korisnike - radno vrijeme povodom praznika

20. lipanj 2016.

Radno vrijeme Službe za korisnike u vrijeme nadolazećeg praznika

Saznaj više

Prilika mjeseca lipanj 2016.

Prilika mjeseca lipanj 2016.

3. lipanj 2016.

Zgrabi priliku mjeseca na najbližem kiosku Tiska! I ovaj mjesec očekuje vas SUPER PONUDA artikala. Opremite se za navijanje na najbližem kiosku Tiska.

Saznaj više

Obavijest za korisnike Tisak paket usluge

Obavijest za korisnike Tisak paket usluge

25. svibanj 2016.

Poštovani korisnici, obavještavamo Vas da se u četvrtak 26.06.2016. neće vršiti dnevni prikup paketa na prodajnim mjestima radi blagdana Tijelovo.

Saznaj više

Prilika mjeseca svibanj 2016.

Prilika mjeseca svibanj 2016.

2. svibanj 2016.

Zgrabi priliku mjeseca na najbližem kiosku Tiska! I ovaj mjesec očekuje vas SUPER PONUDA artikala.

Saznaj više

Zašto je skupljanje sličica odraslih muškaraca u potpunosti prihvatljivo?
1 2 3 4 5 ...
1 - 10  /  335

Pretraga novosti

Ime
Grupa
select
Od
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Do
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 

Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.