Novosti


Svi računi za režije na jednom mjestu

Svi računi za režije na jednom mjestu

13. lipanj 2017.

Plaćajte sve račune na kioscima Tiska i ostvarite 66 % popusta na etui za pohranu računa.

Saznaj više

Upute vjerovnicima za prijavu tražbina i upute za prijavu tražbina s osnove mjenica

Upute vjerovnicima za prijavu tražbina i upute za prijavu tražbina s osnove mjenica

24. svibanj 2017.

Svi vjerovnici, trgovačkog društva TISAK d.d., kao i vjerovnici njegovih povezanih društava – Tisak-usluge d.o.o.; TISAK InPost d.o.o.; Photo Boutique d.o.o. i Vjesnik-usluge d.o.o. obavještavaju se kako je TISAK d.d....

Saznaj više

Sakupljajte naljepnice i uštedite do 45 % za kupnju Philips malih kućanskih aparata

Sakupljajte naljepnice i uštedite do 45 % za kupnju Philips malih kućanskih aparata

15. svibanj 2017.

Na kioscima Tiska i u Tisak media centrima u tijeku je program vjernosti u kojem kupci mogu kupiti visokokvalitetne Philips male kućanske aparate po super cijenama. Za svaku kupnju iznad 30 kn, kupac u periodu od 15.5. do 31.7.2017....

Saznaj više

FIFA Road to 2018 World cup Russia album i sličice

FIFA Road to 2018 World cup Russia album i sličice

11. svibanj 2017.

Službeni album i sličice FIFA Road to Russia 2018 World cup Russia od sada je u prodaji te ga možete pronaći na prodajnim mjestima Tiska, na Spar kioscima, iNovinama i u Kauflandu!

Saznaj više

Poziv i uputa vjerovnicima za prijavu tražbina

Poziv i uputa vjerovnicima za prijavu tražbina

5. svibanj 2017.

TISAK d.d. je na svojim internetskim stranicama objavio poziv, proceduru kao i prateće službene dokumente za prijavu tražbina sukladno Zakonu o postupku izvanredne uprave.

Saznaj više

Tjedan CRVENOG KRIŽA - Tjedan solidarnosti

Tjedan CRVENOG KRIŽA - Tjedan solidarnosti

28. travanj 2017.

Tjedan Crvenog križa 08.-15. svibnja 2017.g

Saznaj više

Novo radno vrijeme službe za korisnike

Novo radno vrijeme službe za korisnike

28. travanj 2017.

Od 02.05.2017. služba za korisnike ima novo radno vrijeme

Saznaj više

Radno vrijeme službe za korisnike na Praznik rada

Radno vrijeme službe za korisnike na Praznik rada

27. travanj 2017.

Poštovani korisnici, služba za korisnike na Praznik rada 01.05. ne radi.

Saznaj više

Radno vrijeme Službe za korisnike za Uskrsne blagdane

Radno vrijeme Službe za korisnike za Uskrsne blagdane

13. travanj 2017.

Poštovani korisnici, Služba za korisnike će tijekom blagdana raditi prema definiranom radnom vremenu...

Saznaj više

Važna obavijest za uslugu plaćanja računa na kioscima Tiska

Važna obavijest za uslugu plaćanja računa na kioscima Tiska

5. travanj 2017.

Usluga plaćanja računa na prodajnim mjestima Tiska odvija se redovno i bez poteškoća. Sva uplaćena sredstva za režije prosljeđuju se izdavateljima računa, kao i do sada, tu nema nikakvih pomaka u rokovima niti odgoda.

Saznaj više

1 2 3 4 5 ...
1 - 10  /  386

Pretraga novosti

Ime
Grupa
select
Od
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Do
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 

Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.