Nova nagradna igra na kioscima Tiska – plaćajte račune za režije i osvojite 50.000 kn!


Nova nagradna igra na kioscima Tiska – plaćajte račune za režije i osvojite 50.000 kn!

Tisak_letak_Dzepovi_se_pune_A5_FIN_preview_1
7. siječanj 2018.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

 • Od 8.1. do 25.2.2018. plaćajte račune na kioscima Tiska, uključujući i račune bez 2D bar koda. Za plaćene račune dobit ćete potvrdu.
 • Na potvrdi o plaćenim računima naveden je SADRŽAJ (kod, ime, prezime, adresa – ulica, poštanski broj, mjesto) koji trebate poslati na SMS broj 60221. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 KN (PDV uključen u cijenu)  

 

 • Slanjem SMS poruke ulazite u izvlačenje za tjedne nagrade (mobiteli, 5000 kuna na Sberbank potrošačkoj kartici), ali i u izvlačenje za glavnu nagradu – 50.000 kn na potrošakoj kartici Sberbank
 • Što više računa plaćate, šanse za dobitak su veće
 • Čuvajte potvrde o plaćenim računima jer će ih dobitnici nagrada morati dati na uvid prilikom podizanja nagrade.

Svaki tjedan dijelimo: 5.000 kn na potrošačkoj kartici Sberbank te 5 mobitela Focus T19.

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada održat će se na sljedeće datume:

 • 15.1.2018.– za prethodni tjedan (8.1.- 14.1.)
 • 22.1.2018. – za prethodni tjedan (15.1. - 21.1.)
 • 29.1.2018. – za prethodni tjedan (22.1. - 28.1.)
 • 5.2.2018. – za prethodni tjedan (29.1. - 4.2.)
 • 12.2.2018. – za prethodni tjedan (5.2. - 11.2.)
 • 19.2.2018. – za prethodni tjedan (12.2. - 18.2.)
 • 26.2.2018. – za prethodni tjedan (19.2 - 25.2.)

 

Glavna nagrada, 50.000 kuna na Sberbank potrošačkoj kartici, bit će izvučena 27.2.2018.

Sretno!

Sve detalje o nagradnoj igri pročitajte u pravilima: Plaćanje računa_pravila nagradne igre.pdf

KLASA: UP/I-460-02/17-01/752

URBROJ: 513-07-21-01/17-3

Zagreb, 22. prosinca 2017.

 Operator SMS usluge: New level d.o.o. Više informacija na level.hrDobitnici tjednih nagrada:1. tjedan(8.1.- 14.1.2018.)5.000 kn na kartici Sberbank:

- Jasenka Škaljer-Ukić, Split


Mobitel ''Focus T19''


- Ivan Šitum, Zagreb
- Renato Majtan, Koprivnički Ivanec
- Natalija Mihaliček, Slavonski Kobaš
- Zvonimir Mitrović, Knin
- Ante Pranjić, Kutina


Dobitnici drugog kruga su: 5.000 kn na kartici Sberbank

-  Toni Družeta (Pula)


Mobitel ''Focus T19''


-  Željko Lukinović (Čazma)
-  Miroslava Obradović (Slavonski Brod)
-  Janko Šikac (Strmec Samoborski)
-  Anka Poljovka (Zagreb)
-  Pavle Pasalija (Podgorci)

Arhiva vijesti

 

Pretraga novosti

Ime
Grupa
select
Od
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Do
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 


Uvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.