Tisak Paket Paketomat – nudi revoluciju kod dostave paketa


Tisak Paket Paketomat – nudi revoluciju kod dostave paketa

web_banner-04
11. travanj 2016.


Započni avanturu s Paketomatom!


Ne moraš više stajati u redovima da bi poslao ili primio paket. Koristi ovu revolucionarnu uslugu budućnosti za jednostavno i sigurno slanje i preuzimanje paketa. 

Pakete možeš slati i zaprimiti u bilo koje doba dana ili noći. Zato požuri na Paketomat jer dostava paketa nikada nije bila brža i lakša!

Paketomat radi na principu automata, tj. velikog poštanskog pretinca putem kojeg je moguće samostalno poslati odnosno primiti paket – i to u samo 7 sekundi!

Lokacije Paketomata vidljive su na Tisak lokatoru.

Promotivna cijena slanja paketa s Paketomata
od 1.3. do 1.6.2016. iznosi samo 15,00 kuna za sve veličine paketa (S, M, L, kuverta).

Prednosti korištenja Paketomata:
- Dostupnost 0-24
- Jednostavnost – slanje i preuzimanje paketa u svega nekoliko sekundi
- Rasprostranjenost na TOP 50 lokacija unutar Hrvatske
- Jedna od najjeftinijih opcija dostave uz vrhunsku brzinu i kvalitetu usluge 
- Inovativnost – ostvaruje se interakcija s korisnikom putem videa, glasa i personaliziranih multichannel poruka!

Kako započeti svoju avanturu s Paketomatom?


Paketomat služi kao mjesto dostave kod kupnje putem interneta, no i kao mjesto s kojeg se šalju i zaprimaju paketi.

Slanje paketa ostvaruje se u svega nekoliko koraka:

- Online rezervacija i uplatu na stranici www.paketomat.hr 
- Putem sms i/ili e-mail obavijesti korisnik zaprima potreban PIN i QR kod
- Ručnim unosom PIN koda ili skeniranjem QR koda, otvoriti će se odgovarajući pretinac na Paketomatu 

Dostavu je moguće kombinirati s Paketomata na kiosk Tiska i obrnuto te s Paketomata na drugi Paketomat.Glavni strateški partner za dostavu putem Paketomata je novi online mall - Abrakadabra, u kojem su hrvatskoj javnosti dostupni najpoznatiji domaći i svjetski brendovi. 

Abrakadabra nudi 100.000 artikala, prilagođenih potrebama i mogućnostima svih potrošača, odnosno gotovo 1000 brendova koji dolaze od više od 200 partnera.

Abrakadabra će konkurirati na ovom području besplatnom dostavom kroz mrežu od preko 1000 kioska Tiska i 50 Paketomata diljem Hrvatske.

Tisak paket - Paketomat
Ne čekaj paket, neka paket čeka tebe!

Arhiva vijesti

 

Pretraga novosti

Ime
Grupa
select
Od
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Do
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 


Uvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.