Bojni brod Bismarck


Bojni brod Bismarck

BISMARCK1_CRO-1
24. ožujak 2017.

18. svibnja 1941. godine rat je dosegao vrhunac, a bojni brod BISMARCK napušta luku Gotenhafen (Gdynia) kako bi ostvario najambiciozniji pothvat njemačke mornarice u drugom svjetskom ratu…

Na kioscima i u trgovinama potražite originalnu maketu ratnog broda Bismarck. Sastavite originalnu maketu, u mjerilu 1:200 (dužina 125 cm, širina 18 cm), poznatog njemačkog broda koji je stvoren kako bi promijenio povijest brodarstva i pomorskih bitaka!Sve su djelove pažljivo projektirali najveći stručnjaci modeliranja, a ekskluzivno ih je izradila tvrtka Amati; ime koje je svim strastvenim maketarima garancija najviše kvalitete.

NARUDŽBA PROPUŠTENIH BROJEVA: 
Ukoliko ste propustili kupiti neki od prethodnih brojeva, možete ih naručiti pozivom na broj telefona 072 000 001. 
Prilikom narudžbe potrebno je navesti brojeve koje želite naručiti, ostaviti osobne podatke te šifru i naziv kioska na koji želite da Vam se narudžba dostavi. 


MAKETA

Maketa se odlikuje apsolutno preciznim detaljima, a mostovi, palube i naoružanje iznenađuju svojom savršenošću:

 • originalna oprema naoružanja i alati izvrsno su reproducirani u metalu ili plastici
 • dijelovi od drveta laserski su precizno izrezani
 • pažnja je posvećena svakom detalju
 • savršena reprodukcija u mjerilu
 • dijelovi od mesinga i alpake otporni su na koroziju


SASTAVLJANJE

Uz svaki broj dolaze i uputstva za sastavljanje koja je jednostavno slijediti korak po korak:

 • pregledne konstrukcijske sheme
 • bogate ilustracije, točni crteži detalja i cjeline
 • savjeti i trikovi za jednostavno i precizno sastavljanje


BROŠURE

Svaki broj popraćen je bogatom brošurom koja se sastoji od tematski podijeljenih listova. Osim detaljnih uputstava za sastavljanje korak po korak s točnim opisima i slikom svake faze izgradnje, u brošuri se nalaze savjeti, naputci o materijalima i alatima za korištenje, kao i brojni povijesni opisi i zanimljivosti. Brošure se sastoje od:

 • vodiča za izgradnju
 • savjeta za izgradnju
 • Bismarck –priča i sudbina
 • legendarni ratni brodovi
 • najpoznatije pomorske bitke
 • velike pomorske bitke – kronologijaArhiva vijesti

 

Pretraga novosti

Ime
Grupa
select
Od
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Do
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 


Uvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.