Centar usluga


Igre na sreću Hrvatske lutrije

 

Okušajte svoju sreću na kioscima Tiska jer možda baš Vi budete sretan dobitnik!

Svaki dan nova je prilika za veliki dobitak! Na kioscima Tiska odigrajte najpopularnije igre na sreću Hrvatske lutrije: Loto 7/39, Loto 6/45, TV Bingo ili Eurojackpot!

NOVO: Igrajte igre Hrvatske Lutrije putem terminala

 


 

Hoću JACKPOT!

 

Znate za koliko želite odigrati, a u žurbi ste? Za Vas je osmišljen "Hoću JACKPOT"!

Biraj igru i iznos koji želite odigrati, a sustav Hrvatske Lutrije na blagajni Tiska automatski kreira Vaš listić sa slučajno odabranim brojevima. Na ovaj način Vam omogućavamo da odigrate željenu igru uz smanjeni broj koraka potrebnih za uplatu igre.

Uz osnovnu igru većina ponuđenih paketa uključuje i dodatne igre, a možete izabrati i jedan od sljedećih paketa:
Čuvajte svoju potvrdu o uplati jer je potvrda jedini dokaz za sudjelovanje u igri. Na prodajnom mjestima Tiska možete također provjeriti da li je Vaš listić dobitan! EUROJACKPOT


Eurojackpot
Eurojackpot je prva međunarodna igra na sreću u kojoj Hrvatska Lutrija sudjeluje zajedno s drugim europskim priređivačima igara na sreću. U igri sudjeluje 14 zemalja s oko 240 milijuna stanovnika, a sada i državljani Hrvatske mogu igrati sa stanovnicima Njemačke, Italije, Španjolske, Nizozemske, Danske, Slovenije, Finske, Estonije, Islanda, Latvije, Litve, Norveške i Švedske.

Eurojackpot odigrajte na prodajnim mjestima Tiska! Cijena jedne kombinacije je 15 kn.

Potraži besplatne pomoćne listiće s jednom ili pet kombinacija na kojima možeš precrtati željene brojeve.

Ako ne želiš birati brojeve ili jednostavno nemaš vremena, na prodajnim mjestima zatraži Quick pick ili "Hoću Jackpot" za igru Eurojackpot, a računalo će umjesto tebe odabrati brojeve.

Za glavni dobitak - Eurojackpot (5+2) potrebno je pogoditi pet brojeva iz grupe brojeva od 1 do 50 i dva broja iz grupe brojeva od 1 do 8.


Više o pravilima i načinu igranja saznaj na stranici Hrvatske lutrije!


Prodajna mjesta s uslugom Hrvatske lutrije možete potražiti na Kiosk lokatoru.


Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.