Centar usluga


Ostale usluge

Franck Café COFFEE TO GO

 

…Razbudite svoja osjetila uz omiljeni napitak za svako doba dana! 

 

Usluga Franck Café COFFEE TO GO namijenjena je svima koji žive ubrzanim tempom života, a ipak su im neprocjenjivi trenuci uživanja u svojem omiljenom napitku.
Usluga je namijenjena i svima koji sami sebi nipošto ne žele uskratiti te slatke male trenutke u danu i ne zaobilaze naviku koja im je potrebna da s veseljem obavljaju sve druge aktivnosti.
Namijenjena je onima koji Ispijaju kavu u hodu.

Franck Café COFFEE TO GO, međutim, više je od čistog "Ispijanja kave u hodu".
Mi Vam jamčimo užitak u najboljoj kavi, espressu, macchiattu, capuccinu, kakau.... a uvijek smo tu negdje blizu, na par koraka - u Vašem susjedstvu.

Vrste toplih napitaka u ponudi: Kava Franck, Caffe Latte Franck, Cappuccino Franck, Cappuccino s čokoladom Franckino, Macchiatto Franck, Kakao Franck.

Prodajna mjesta s uslugom 
Franck Café COFFEE TO GO potražite na Kiosk lokatoru.Podigni NOVAC (Cash Advance)

 

...brza isplata gotovine korisnicima debitnih ili kreditnih kartica

 


Na kioscima Tiska brzo, jednostavno i sigurno podignite gotovinu sa
Vašeg računa. Usluga „Podigni NOVAC“ (Cash Advance) jednaka je onoj koju
pružaju klasični bankomati i nije uvjetovana kupnjom.
Sve što trebate učiniti je zatraži željeni iznos novca na kiosku Tiska ili u Tisak media centrima te predoči svoju debitnu ili kreditnu karticu. Unošenjem PIN-a transakcija se autorizira te se s Vašeg računa skida traženi iznos koji Vam se predaje u gotovini. Za svaku transakciju bit će Vam izdana i potvrda.


Usluga „Podigni NOVAC“ trenutno je dostupna na više od 1000 prodajnih mjesta Tiska i u Tisak media centrima.

Maksimalni iznos koji se može podići na kioscima Tiska je 1.500 kuna, a u Tisak media centrima do 3.000 kuna. Izdavatelji kartica, banke i kartične kuće naplaćuju naknadu sukladno svojim internim aktima. 


TISAKcopy - usluga fotokopiranja

 Od sada na 
kioscima Tiska  brzo i usput možete fotokopirati svoje dokumente. Jedan kupac može fotokopirati maksimalno 10 listova formata A4 u crno – bijeloj varijanti. Cijena fotokopiranja iznosi 1 kn/kom. TISAKcopy...uvijek pri ruci za fotokopiranje Vaših dokumenata!

 

Paysafecard bonovi

 Paysafecard bonovi inovativna su usluga Tiska i služe kao elektronski novac. Bonovi sadrže ispisani PIN kod koji se koristi kao elektronski novac kod Internet trgovina koje imaju sklopljen ugovor sa izdavateljem (Paysafecard-om) te su idealno rješenje za sve koji ne preferiraju plaćanje kreditnim karticama putem Interneta. 

Bonovi su jednostavni za korištenje, a omogućuju siguran i anoniman način plaćanja usluga putem Interneta, te su idealni za mlade koji još nemaju kreditne kartice, a žele plaćati Internet usluge poput primjerice igranja video igara u online zajednicama. Samo korištenje bonova vrlo je jednostavno. Potrebno je utipkati 16-znamenkasti kod u prozorčić za plaćanje i potvrditi transakciju.


Načini plaćanja na kioscima Tiska

 

Kako bi Vaša kupnja na kioscima Tiska bila još brža i jednostavnija, omogućili smo Vam dodatne načine plaćanja.

m-kupi

 

...mobilno bankarstvo Zagrebačke banke

m-kupiI kada niste ponijeli gotovinu ili kartice, nešto Vam može zatrebati, a kiosk Tiska uvijek je pri ruci. Što god želite kupiti na kiosku Tiska, dovoljni su Vam samo mobitel i mobilno bankarstvo Zagrebačke banke, m-zaba s novom uslugom m-kupi.

m-kupi praktičan je i siguran način plaćanja koji funkcionira na svim mrežama i mobilnim uređajima i uvijek je pri ruci.

Prodavaču samo recite da ćete platiti mobitelom i pokrenite m-zabu, odaberite m-kupi, potvrdite svoju suglasnost za plaćanje i pokažite barkod koji se generirao na zaslonu mobitela. Od prodavača zajedno s računom dobivate potvrdu o plaćanju. Tereti se Vaš tekući račun.

m-kupi mobilno plaćanje dio je m-zabe, ne plaćate dodatnu naknadu.


Plaćanje karticama

Na svim kioscima Tiska plaćanje možete vršiti kreditnim ili debitnim karticama svih izdavatelja.


Plaćanje karticama

Bonovi za slovensku IZI mobil mrežu

Izi mobilBonovi kupljeni na kioscima Tiska sadrže ispisani PIN kod koji se koristi za nadoplatu računa korisnika IZI mobil mreže. U ponudi se nalaze bonovi od 5, 10, 20 ili 50 eura te kupci prilikom kupnje plaćaju bonove u kunama prema srednjem tečaju HNB na taj dan.

IZI mobil e-bonovi kupuju se na isti način kao i ostali e-bonovi te se mogu kupovati zajedno s ostalim artiklima.


Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.