Centar usluga


Plaćanje računaNOVO na kioscima Tiska – plaćajte SVE RAČUNE!


Od sada na kioscima Tiska možete platiti SVE RAČUNE, uključujući i one BEZ 2D BAR KODA:

 • brzo i jednostavno
 • bez gužve i sigurno
 • uz povoljnu naknadu

Kako platiti račune na kiosku?

 

 • Predajte prodavaču Vaše račune (s 2D barkodom i/ili bez bar koda)
 • Prodavač će ih skenirati popust ostalih proizvoda
 • Račune platite gotovinom ili Maestro i Mastercard karticama svih banaka izdavatelja te preuzmite potvrdu o uplati za evidenciju


Naknada za plaćanje računa iznosi 3,50 kn. Nije moguće platiti rukom ispisane račune.

Plaćanje računa bez 2D bar koda moguće je na 300 kioska Tiska. 

Partneri za koje se obavlja plaćanje računa po povoljnijoj naknadi od 1kn*:

 • Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split

Partneri za koje se obavlja plaćanje računa BEZ NAPLATE naknade:

 

 • GEN-I Zagreb d.o.o.
 • Sberbank Mastercard CHARGE/REVOLVING
 • ISTA d.o.o.
 • Grad Osijek
 • Grad Osijek - komunalna naknada
 • Grad Osijek - obročna otplata stanova
 • Vodovod Osijek d.o.o.
 • Ukop d.o.o.
 • UNIKOM d.o.o.
 • Raiffeisen dobrovoljni mirovinski fond
 • Zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond Hrvatskog liječničkog sindikata (Raiffeisen d.d.)
 • Zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond Ericsson Nikola Tesla (Raiffeisen d.d.)
 • Zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond Novinar (Raiffeisen d.d.)
 • Zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond T-HT (Raiffeisen d.d.)
 • Zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond Sindikat hrvatskih željezničara (Raiffeisen d.d.)
 • Raiffeisen zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond (Raiffeisen d.d.)
 • UDRUGA POSMRTNA PRIPOMOĆ
 • ATLAS d.d.


Usluga plaćanja računa pruža se u ime i za račun Sberbank d.d. 

Plaćanjem računa na blagajnama Tiska kupac prihvaća Opće uvijete Banke za pružanje platnih usluga i terminski plan Banke dostupnim na: www.sberbank.hr 


Datumi izvršenja naloga: 
1. Uplata, plaćanje računa u prodavaonici Tiska do 15:00h 
- Datum izvršenja naloga bit će isti radni dan** 
2. Uplata, plaćanje računa u prodavaonici Tiska nakon 15:00h 
- Datum izvršenja naloga bit će slijedeći radni dan** 

** radni dan = ponedjeljak - petak 

VAŽNA NAPOMENA:

Dana 01.01.2018. godine stupio je na snagu novi Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma (NN 108/2017).
Zakon definira mjere ograničenja gotovinskih uplata - plaćanje računa (režija) na sljedeći način:

 1. NIJE moguće plaćanje plaćanje računa (pojedinačnog) koji iznose više od 7.500 HRK (uključujući i 7.500 HRK) a koji se ne odnose na režije

        - pod režije se smatraju sljedeći računi: voda, grijanje, struja, telekomunikacije, pričuva....
        - pod režije se NE smatraju troškovi: PBZ Card - American Express, Erste Card - Diners
, troškovi po ostalim karticama (Mastercard, Visa)

 1. Račune koje uplaćuju pravne osobe NIJE moguće platiti
 2. Račune koje uplaćuju fizičke osobe na račun fizičke osobe nije NIJE moguće platiti


 

 


Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.