Centar usluga


Tisak media poklon karticaNe znate što biste nekom kupili za poklon? Imamo odgovor za Vas! 


Tisak media poklon kartica razveselit će zaljubljenike u čitanje, glazbu, filmove ili video i društvene igre. Rado bi poklonili upravo nešto od predloženog, ali niste sigurni hoćete li baš pogoditi s onim što odaberete? 

Olakšajte si izbor i poklonite Tisak media poklon karticu uz vrijednosti koji ste u mogućnosti darovati i prepustite dragoj osobi izbor iz Tisak media centara gdje im se nudi bogat izbor knjiga: beletristike, publicistike, priručnika, dječje knjige; najveći izbor stranih časopisa, bogati multimedijalni sadržaj koji uključuje raznovrsne glazbene CD-e, filmove na Blu ray i DVD izdanju, tehničku opremu, konzole, video igre, školski i uredski pribor te bogat poklon program. 


Gdje kupiti Tisak media poklon karticu?

 

Tisak media poklon kartice
 možete kupiti na prodajnim mjestima TiskaSuper i Maxi Konzuma te Kozma. Iznos plaćate gotovinom, jednokratno kreditnom ili debitnom karticom. Nakon aktivacije, kartica je spremna za uporabu i može se koristiti kao sredstvo plaćanja za odabrane artikle.


Uvjeti korištenja Tisak poklon poklon kartice

 

Tisak d.d. kao izdavatelj Tisak media poklon kartice utvrđuje sljedeća PRAVILA korištenja kartice: 

Ova pravila obavezuju kako Tisak d.d. kao izdavatelja tako i svakog kupca i korisnika Poklon kartice. Kupnjom i korištenjem Poklon kartice kupac i korisnik prihvaćaju ova Pravila korištenja Poklon kartice.

Tisak d.d. zadržava pravo izmjene ovih Pravila, odnosno ukidanja daljnje prodaje Poklon kartica u svakom trenutku, uz obavezu da korisnicima kartica omogući da istu iskoriste do njihovog roka valjanosti. Tisak d.d. će ova Pravila objaviti na svojim internet stranicama www.tisakmedia.hr

Poklon kartica dostupna je na prodajnim mjestima Tiska i na prodajnim mjestima partnera. Poklon kartica može se iskoristiti za kupovinu na prodajnim mjestima Tiska što podrazumijeva i Tisak media centre.

Uplatu vrijednosti na Poklon karticu nije moguće napraviti korištenjem kartice na rate. Za kupnju poklon kartice nije moguće izdavanje R-1 računa.

Poklon kartica je valjana samo ukoliko je aktivirana. Proces aktivacije kartice vrši se u trenutku kupnje kartice kojom prilikom se izdaje potvrda o aktivaciji kartice i račun kao dokaz o visini uplaćene vrijednosti na Poklon karticu. Poklon kartica koja nije aktivirana smatra se nevažećom i kao takva korisniku neće biti priznata prilikom reklamacije. Potvrdu o aktivaciji kartice potrebno je čuvati do isteka važenja Poklon kartice.

Poklon kartica se može koristiti za plaćanje trgovačke robe u vrijednosti naznačenoj na Poklon kartici, na svim maloprodajnim mjestima Tiska, osim za plaćanje putem interneta te sljedećih proizvoda i usluga koje nije moguće plaćati poklon karticom: cigarete, vrijednosnice (biljezi, mjenice i karte za javni gradski prijevoz), elektroničke i financijske robe i usluge (plaćanje računa, paysafecard bonovi, ekesh bonovi, ENC bonovi, Hrvatska lutrija, Buskarte, elektroničke parking karte, Moneygram, podizanje gotovine, ulaznice za događanja, elektroničke karte za javni gradski prijevoz, mjenjačnica, poklon kartice drugih izdavatelja) i ostale proizvode i usluge koje Tisak naknadno odredi, a koje će biti navedene u Pravilima objavljenim na prethodno navedenim internetskim stranicama.

Poklon karticom može se platiti cjelokupan iznos računa ili djelomičan iznos računa. Ukoliko iznos na Poklon kartici nije dostatan za podmirenje cijelog iznosa računa, ostatak se može podmiriti svim ostalim načinima plaćanja koja prodavaonica prihvaća.

Poklon karticu nije moguće zamijeniti za novac i  njome se ne smije trgovati. Tisak d.d. ne odgovara za gubitak Poklon kartice te se u slučaju gubitka ili uništenja kartice za istu ne može tražiti povrat novca ili bilo koja druga naknada štete. Imatelj Poklon kartice ne može tražiti povrat novca za kupljenu Poklon karticu. Poklon kartica ne glasi na ime te je stoga prenosiva. Oštećene, izlizane, kopirane ili na bilo koji način izmijenjene poklon kartice neće se prihvatiti.

Poklon kartica je izrađena od plastike, sadrži magnetni zapis. Poklon karticu moguće je kupiti u sljedećim apoenima: 100,00 kuna, 200,00 kuna i 500,00 kuna.

Poklon kartica treba se iskoristiti u roku 12 mjeseci od dana kupnje (aktivacije) Poklon kartice. Kupnjom Poklon kartice, kao ni njezinim korištenjem ne ostvarujete MultiPlusCard bodove.

Nakon isteka posljednjeg dana važenja Poklon kartice, Poklon kartica će biti poništena te se više ne može obnoviti, ne može se koristiti za kupnju neovisno o raspoloživom stanju limita, niti se može tražiti povrat novca za preostali iznos limita na Poklon kartici. Kupac i korisnik Poklon kartice dužni su voditi računa o datumu isteka Poklon Kartice.

Kupac Poklon kartice može na svakom prodajnom mjestu Tiska provjeriti stanje iznosa novca na kartici.

U slučaju spora između izdavatelja kartice i kupca ili korisnika  kartice, stranke ugovaraju nadležnost suda u Zagrebu. Ova Pravila stupaju na snagu i primjenjuju se od 01.ožujka  2015.godine.

Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.