Centar usluga


TISAKpaket - najpovoljnija dostava paketa!

  

TISAK paket je korisna usluga koja omogućava brzu i sigurnu dostavu paketa po najpovoljnijoj cijeni na tržištu. Kupcima se omogućava maksimalna fleksibilnost i komocija budući da primatelj/pošiljatelj paket može preuzeti/poslati za cijelo radno vrijeme kioska, uključujući i vikende.TISAKpaket - s kioska na kiosk

 

Usluga dostave paketa s kioska na kiosk.


Kako poslati paket s kioska na kiosk?

 

 • Predajte Vaš paket na najbliži kiosk Tiska te ispunite podatke o primatelju i pošiljatelju
 • Obrazac možete popuniti na prodajnom mjestu ili prethodno online putem 

  Obrasca za slanje pošiljki

 • Sukladno veličini Vašeg paketa odaberite dimenziju kutije za slanje (mala, srednja ili velika)
 • Odaberite kiosk Tiska na koji želite poslati paket
 • Plaćanje se vrši prilikom predaje paketa te se korisniku izdaje potvrda o slanju na kojoj se nalazi i šifra paketa 
 • Paket primatelj može preuzeti za cijelo radno vrijeme kioska, uključujući i vikend


VAŽNO!

Prije slanja paketa pročitajte Opće uvjete poslovanja na www.tisakpaket.hr kako biste saznali što TISAKpaket pošiljka ne smije sadržavati. Ako postoji dvojba da TISAKpaket pošiljka sadrži neki od zabranjenih predmeta, Tisak može otvoriti i pregledati sadržaj pošiljke pod uvjetima propisanim Zakonom o poštanskim uslugama.


Kako odabrati odredište za slanje paketa?


 • odredište se može odabrati na Kiosk lokatoru na način da unesete adresu pošiljatelja i primatelja u za to predviđena polja, a Kiosk lokator će Vam prikazati obližnja odredišta
 • odredište se može odabrati na samom prodajnom mjestu, prilikom predaje paketa, gdje zaposlenici Tiska imaju popis svih odredišta te mogu pomoći pri odabiru mjesta dostave

 

Rokovi dostave Tisak paketa s kioska na kiosk

 

· u roku 2 dana od trenutka predaje ukoliko se šalje iz Zagreba
· u roku 3 dana od trenutka predaje ukoliko se šalje iz Splita, Rijeke i Osijeka
· u roku 4 dana od trenutka predaje koliko se šalje iz ostalih gradova/mjesta Hrvatske uključujući i otoke

Status i lokaciju tvog paketa možeš provjeriti na Track&Trace aplikaciji.


Cjenik i dimenzije paketa

 

 

 • Mala kutija (S): 200x200x150 mm

 • Srednja kutija (M): 300x200x200 mm

 • Velika kutija (L): 400x300x150 mm

 • Omotnica za dokumente (A4)


Cjenik i dimenzije paketa za slanje s kioska na kiosk (cijene za pakete kreirane online)

·        Mala kutija (S): 200x200x150 mm - 15,00 kn (PDV uključen) *

·         Srednja kutija (M): 300x200x200 mm - 20,00 kn (PDV uključen) *

·         Velika kutija (L): 400x300x150 mm - 25,00 kn (PDV uključen) *

·        Omotnica za dokumente (A4): 10,00 kn (PDV uključen) *

 

Cjenik i dimenzije paketa za slanje s kioska na kiosk (cijene za pakete kreirane na prodajnom mjestu)

Mala kutija (S): 200x200x150 mm - 20,00 kn (PDV uključen) *
Srednja kutija (M): 300x200x200 mm - 25,00 kn (PDV uključen) *
Velika kutija (L): 400x300x150 mm - 30,00 kn (PDV uključen) *
Omotnica za dokumente (A4): 15,00 kn (PDV uključen) *


VAŽEĆI CJENIK OD 01.12.2017. (PDF 670kb) Provjerite status Vašeg paketaPotrebno je samo upisati ID (šifru) paketa u za to predviđeno polje nakon čega ćete dobiti informaciju o statusu pošiljke.

Tisak paket - za poslovne korisnike

 

 

1. B2B paketi

Usluga brze i pouzdane dostave paketnih i paletnih pošiljaka za poslovne korisnike na teritoriju Republike Hrvatske. Rok isporuke paketnih pošiljaka je 24 sata, dok se paletne pošiljke isporučuju u roku od 48 sati. Status svoje pošiljke korisnici mogu pratiti putem web aplikacije.

2. B2C paketi

Dostava paketa partnera (kataloške kuće, webshop stranice i sl.) na odabrane kioske Tiska. Rok isporuke navedenih paketa je od 24 do 48 sati, ovisno o području dostave. Korisnici ove usluge mogu koristiti uslugu kiosk lokatora, tako da njihovi kupci mogu sami odlučiti na koji od više od 1000 kioska Tiska žele da im se dostavi pošiljka. Također, status svog paketa mogu jednostavno provjeriti putem Track&Trace aplikacije. Jedna od velikih prednosti je radno vrijeme kioska, tako da korisnici svoj paket mogu preuzeti od 8 do 21 sat svaki dan, uključujući i vikende.

3. Novine

Kao nacionalni distributer tiskovina u Hrvatskoj, Tisak paket jedini može garantirati pretplatnicima dostavu željenih tiskovina u ranojutarnjim satima. Dostava tiskovina pretplatnicima vrši se do kućnih vrata ili do ureda, prilagođavajući se svakom pretplatniku posebno. Tisak paket garantira vrhunsku uslugu dostave 365 dana u godini.

4. Adresirane pošiljke

Tisak paket nudi brzu i pouzdanu uslugu dostave adresiranih pošiljaka koja uključuje obične pismovne pošiljke, preporučene pošiljke, tiskanice i izravnu poštu u poštanske sandučiće.

 


 

Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.