Poslovni partneri


TEX logistikaTEX logistika se specijalizirala za pružanje cjelovitih logističkih rješenja – od paketne distribucije, transporta, skladišne logistike do međunarodnog prijevoza.


ZAŠTO TEX LOGISTIKA?


- Fleksibilan partner e-commerce kompanija s najširom click&collect mrežom u Hrvatskoj
- Know-how baziran na poslovnom i logističkom iskustvu Tiska kao vodećeg Hrvatskog distributera
- Vlastita infrastruktura, vozni park i click&collect lokacije
- Po mjeri svakog klijenta, bilo da se radi o start-up ili multinacionalnoj kompanijiUsluge TEX logistike prvenstveno su zanimljive malim i srednjim tvrtkama koje često nemaju vlastite resurse sa specifičnim znanjima i iskustvom vođenja logističkog poslovanja, kao i tvrtkama koje žele povećati kvalitetu skladišno-transportne usluge bez angažiranja dodatnih vlastitih sredstava.

Osnova poslovanja TEX logistike je kreiranje logističkih rješenja po mjeri svakog klijenta. Vezane vijesti: Predstavljamo novu Tiskovu logističku platformu - TEX Logistika

Dokumenti


Rješenje AZTN-a Klasa: UP/I 034-03/2013-01/048 od 04.02.2016.g.
Rješenje AZTN-a Klasa: UP/I 034-03/2013-01/048 od 04.02.2016.g.Preuzimanje (1,36 MB)

Opći uvjeti poslovanja u komisionoj prodaji tiskovina 08.06.2016.
Opći uvjeti poslovanja u komisionoj prodaji tiskovina 08.06.2016.Preuzimanje (2,76 MB)

Javni poziv za sklapanje ugovora o komisionoj prodaji tiska (sezona 2016.)
Javni poziv za sklapanje ugovora o komisionoj prodaji tiska (sezona 2016.)Preuzimanje (214,08 kB)

Prijava na Javni poziv za sklapanje Ugovora o komisionoj prodaji tiska na određeno vrijeme - sezona 2016. godine (obrazac T1)
Prijava na Javni poziv za sklapanje Ugovora o komisionoj prodaji tiska na određeno vrijeme - sezona 2016. godine (obrazac T1) Preuzimanje (29,90 kB)

Opći uvjeti prodaje i distribucije tiska 01.10.2013.
Opći uvjeti prodaje i distribucije tiska 01.10.2013.Preuzimanje (3,74 MB)

Centralna skladišta za prikupljanje remitende
Centralna skladišta za prikupljanje remitendePreuzimanje (104,67 kB)

Info kutakUvod


Kako bi posjećivanje naše internetske stranice bilo što ugodnije, ova stranica mora na Vaše računalo spremiti malenu količinu informacija, tzv. kolačića (eng. cookies). Kolačići, između ostalog, služe da bi web stranica radila optimalno te kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice u svrhu poboljšavanja Vašega iskustva pregledavanja. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranje kolačića je moguće, nakon čega ćete i dalje moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće Vam biti dostupne.


Što je kolačić?


Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo, tablet ili mobitel, koja može biti dostavljena neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići od prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice koju posjetite od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.


Korištenje kolačića na www.tisak.hr


www.tisak.hr koristi kolačiće kako bi omogućili bolje korisničko iskustvo. Kada koristite našu internetsku stranicu možete također zaprimiti kolačić „treće strane“.
www.tisak.hr upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost web stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti web stranice i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. www.tisak.hr također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda/usluga Tiska i to na samoj web stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Upotrebom kolačića dobavljači treće strane (uključujući i Google), u suradnji sa Tiskom, prikazuju oglase Tiska na web-lokacijama na cijelom internetu. Posebno ističemo da možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa (http://www.google.com/settings/ads). Također, u svrhu planiranja objava sadržaja primjerenih Vašim interesima i budućih marketinških kampanja koristimo alat Google Analytics Demographics and Interest Reporting gdje možemo upotrebljavati podatke iz Googleova oglašavanja na temelju interesa ili podataka o publici treće strane (npr. dob, spol i interesi) na usluzi Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html


Kako onemogućiti kolačiće?


Ukoliko želite možete onemogućiti spremanje kolačića na Vaše računalo, no blokiranje svih kolačića moglo bi imati negativan učinak na korištenje mnogih internetskih stranica, pa tako i ove. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internetskome pregledniku. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).


Dodatne informacija oko isključivanja kolačića


Trenutno postoji nekoliko web-stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više se možete informirati na sljedećim web adresama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.com/hr/
http://www.aboutads.info/choices/


Društvene mreže


Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na Vaše računalo. To se događa na web stranicama koje Vam omogućavaju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj web stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“ gumba). Konkretni utjecaj na Vašu privatnost će se razlikovati od društvene mreže do društvenu mreže te ovisi o postavkama privatnosti koje ste izabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim web stranicama.