Home>Objave>Kolekcionarstvo>Bojni brod Bismarck
Bojni brod Bismarck2019-08-01T15:01:57+01:00
Bojni brod Bismarck
U trgovinama i Tisak kioscima potražite originalnu maketu njemačkog bojnog broda Bismarck i sastavite jedan od najpoznatijih brodova Drugog svjetskog rata, stvorenog kako bi promijenio povijest brodarstva i pomorskih bitaka!

Kada je rat dosegnuo vrhunac, 19. svibnja 1941. godine, bojni brod BISMARCK napušta luku Gotenhafen (Gdynia) kako bi presretao brodove Kraljevske mornarice pri povratku u Veliku Britaniju. Ubrzo naišavši na zapovjedni brod britanske flote HMS Hood, Bismarck potapa taj bojni krstaš jednostavnom lakoćom u samo nekoliko minuta.

Oživite ovaj slavni brod, izradivši ga u mjerilu 1:200 (dužina 125 cm, širina 18 cm). Njegove su dijelove pažljivo projektirali najveći stručnjaci modeliranja, a ekskluzivno ih je izradila tvrtka Amati; poznata svim strastvenim maketarima kao garancija najbolje kvalitete. Svakom detalju posvećena je velika pažnja uz originalnu opremu naoružanja i alata koji su reproducirani u metalu ili plastici te laserski izrezane dijelove od drveta. Maketa sadrži i dijelove od mesinga i alpake, otporne na koroziju, što će učiniti vašu maketu dugotrajnom.

Uz svaki broj dolaze uputstva za sastavljanje koja je jednostavno slijediti korak po korak i bogata brošura koja se sastoji od tematski podijeljenih listova. Uputstva i brošure sadrže pregledne konstrukcijske sheme, bogate ilustracije, točne crteže detalja i cjeline, savjete za jednostavno i precizno sastavljanje, povijesne opise i zanimljivosti te kronologiju velike pomorske bitke.