Home>Objave>Novosti>Plus za mene – novi broj magazina u prodaji!
Plus za mene – novi broj magazina u prodaji!2018-07-20T17:25:16+01:00
Novosti

Plus za mene – novi broj magazina u prodaji!

20/03/2018
U novom broju magazina, uz zanimljive teme i inspirativne tekstove, […]

U novom broju magazina, uz zanimljive teme i inspirativne tekstove, očekuje Vas i pregršt kupona uz koje možete ostvariti značajne uštede. Uvijek dobro dođe malo inspiracije za neka nova jela koja će osvježiti standardne menije u vašim obiteljima. Ili za još bogatiji blagdanski stol. Pronađite pregršt njih u novom broju magazina Plus za mene

Lagana punoća ribljih okusa

Malo novih začina i voća koje dosad niste uključivali u riblja jela ili dodatak egzotike poput kokosova mlijeka, učinit će razliku koja se dugo pamti. Svježu ribu potražite u Konzum ribarnicama gdje vas svakodnevno čeka bogata ponuda više od 50 vrsta sezonske ribe.

Sočna jela s janjetinom

Tradicionalno se u većini naših krajeva za uskrsni ručak, kao glavno jelo, priprema janjetina. Od klasičnog pečenja s krumpirom pa nadalje. Potražite još koju ideju za „prste polizati“ mesni ručak.

Posebne juhe za poseban ručak

 

Bogata blagdanska juha s dodatkom kuhanih jaja savršen je početak svečanog obiteljskog ručka. Temeljac od kojeg kreću predloženi recepti je voda u kojoj se kuhala šunka, a tu su i pravi domaći dodaci poput raži, krumpira i bučinog ulja.

Navještaj ljeta uz deserte s jagodom

Prozračne i lagane slastice s prvim proljetnim voćnim plodovima najbolja su uvertira u nadolazeće ljetne dane.