Home>Objave>Novosti>Tisak i dalje uz svoje kupce
Tisak i dalje uz svoje kupce2020-03-18T15:46:16+01:00
Novosti

Tisak i dalje uz svoje kupce

18/03/2020
Dragi kupci, Tisak je tu za vas i u ovim […]

Dragi kupci,

Tisak je tu za vas i u ovim izazovnim vremenima – brz i dostupan.

Svjesni smo ozbiljnosti situacije te poduzimamo sve mjere kako bi zaštitili svoje zaposlenike i kupce. Nastojimo na sve načine brinuti o sigurnosti naših zaposlenika i vas kupaca te smo u tu svrhu poduzeli sve potrebne mjere predostrožnosti.

Prodajna mjesta opskrbili smo gelovima i maramicama za dezinfekciju ruku, ostalim dezinfekcijskim sredstvima te zaštitnim rukavicama. Sve uredske i skladišne prostora uredno dezinficiramo. Također, sve zaposlenike detaljno smo upoznali sa svim higijenskim uputama te ih redovno informiramo o razvoju situacije i svim promjenama, a uveli smo i razna pravila i procedure kako se ponašati u novonastaloj situaciji.

Želimo naglasiti kako osiguravamo sve kako bi se poslovanje neometano nastavilo, te svakodnevno pratimo situaciju i preporuke od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i surađujemo s relevantnim tijelima vlasti.

Veliko hvala našim vrijednim zaposlenicima u maloprodaji, logistici i centrali koji svojim predanim radom osiguravaju sve potrebno za vas i vaše najbliže. Plaćanje računa, slanje paketa i brzinsku kupnju, i dalje nesmetano obavljajte na više od 900 prodajnih mjesta Tiska diljem zemlje.

Ponavljamo, važno je pridržavati se svih mjera zaštite koje preporuča Hrvatski Zavod za javno zdravstvo, a vezano za prevenciju širenja zaraze.

Čuvajte sebe i svoje bližnje, budimo tu jedni za druge.