Centar usluga2023-02-28T08:58:52+01:00

CENTAR USLUGA

Centar Tisak usluga baš u Vašem kvartu! 

Uz današnji ubrzani tempo života i svakodnevice iznimno je bitno imati mogućnost obavljanja različitih vrsta usluga na jednom mjestu.

Odličan izbor predstavljaju Tisak kiosci koji na jednom mjestu nude niz brzih, jednostavnih i sigurnih usluga koje Vam štede vrijeme i novac.

Osim omiljene kave za van i dnevnih novina ili časopisa, koji su sastavni dio idealnog jutarnjeg rituala ili vjerni suputnici na putu do posla, na Tisak kiosku možete odigrati najpopularnije igre Hrvatske lutrije, poslati paket svojim najdražima putem uslugu Tisak paket te nadoplatiti pokaz ili vrijednosnu elektroničku kartu za gradski prijevoz.

Također, možete i platiti račune za režije, kupiti ulaznice za koncerte, kulturna ili sportska događanja, te kupiti PaySafecard i Ekesh bonove za sigurnu kupnju putem Interneta. Koristeći uslugu Podigni novac možete izbjeći gužvu na bankomatu te na brz i siguran način podići gotovinu na Tisak kiosku.

Svoje omiljene uspomene možete pretvoriti u fotografije ili prigodni foto poklon koristeći uslugu TISAKfoto, a za hitno fotokopiranje dokumenata dostupna je i usluga TISAKcopy.

Za praktično i brzo putovanje autocestom, na Tisak kiosku dostupni su i SMS ENC e-bonovi za nadopunu ENC uređaja.

Često postavljana pitanja