Često postavljana pitanja
Uplata novca na Aircash novčanik se odvija bez ikakve naknade, a za isplatu je naknada 4 % iznosa koji se isplaćuje.
Kupovinom Paysafecard-a na Tisak kiosku ne ostvaruju se MPC bodovi.
Ako imate poteškoća s korištenjem Paysafecard-a, obratite se na info@paysafecard.com.
Bonovi su vrlo jednostavni za korištenje. Potrebno je samo utipkati 16-znamenkasti kod u prozorčić za plaćanje i potvrditi transakciju.
Paysafecard bonovi omogućuju siguran i anoniman način plaćanja usluga putem interneta. Idealni su za osobe koje nemaju kreditne kartice ili žele ostati anonimni pri kupnji na internetu.
Paysafecard su bonovi koji sadrže ispisani PIN, a koji se koristi kao elektronski novac kod internet trgovina koje imaju sklopljen ugovor s izdavateljem. Idealno rješenje za sve koji ne preferiraju plaćanje kreditnim karticama online.
Kupovinom ili nadoplatom karte za gradski prijevoz na kioscima Tiska ne ostvaruju se MPC bodovi.
Ako Vam je krivo nadopunjena vrijednosna ili pretplatna karta, javite se direktno službi za korisnike ZET-a na kontakt broj 072/500 400, jer na Tisak kioscima nije moguće naknadno storniranje.
Ako Vam je krivo nadopunjena vrijednosna ili mjesečna karta, javite se direktno službi za korisnike BUTRA-e na kontakt broj 0800 7555, jer na Tisak kioscima nije moguće naknadno storniranje.
Svoju vrijednosnu ili pretplatnu kartu predaj djelatniku na najbližem Tisak kiosku. Djelatnik će zatim na automatu za nadoplatu dopuniti kartu u iznosu koji sami odaberete. 
Listić za Eurojackpot moguće je uplatiti do petka do 18 h.
Za igranje igara Hrvatske lutrije na Tisak kioscima ne ostvaruju se MPC bodovi.
Na Tisak prodajnim mjestima moguće je izvršiti isplatu dobitka, u iznosu do 750,00 kn.
Vrlo jednostavno, samo pratite sljedeće korake:  
  1. Odaberite igru koju želite odigrati
  1. Označite svoje sretne brojeve ili odaberite opciju da sustav sam izabere brojeve
  1. Ispisat će Vam se listić s odabranom igrom i brojevima
  1. Predajte pripremni listić djelatniku i izvršite uplatu

Pripremni listić s igrom i brojevima koje ste odabrali možete sačuvati i koristiti za sva buduća kola unutar godinu dana. Potrebno je samo doći na najbliži Tisak kiosk, predati listić i izvršiti uplatu
.
Samoposlužni terminal na Tisak kioscima služi kako biste brže, jednostavnije i bez križanja listića odigrali svoju omiljenu igru Hrvatske Lutrije.
Brojeve možete birati i sami. Na terminalu Hrvatske lutrije odaberite igru koju želite igrati i odaberite svoje brojeve; nakon izvršenih odabira ispisat će Vam se listić s pripadajućim informacijama koji trebate predati djelatniku i izvršiti uplatu.
Igra „Hoću Jackpot“ funkcionira tako da birate igru i iznos koji želite odigrati, a sustav Hrvatske Lutrije, na blagajni Tiska, automatski će kreirati Vaš listić s nasumce odabranim brojevima. Na ovaj način omogućeno Vam je odigrati željenu igru uz manje koraka.
Na Tisak kioscima možete odigrati Eurojackpot, Loto 7, Loto 6/45, KeNo i TV Bingo.
Igre Hrvatske lutrije možete odigrati na sljedećim Tisak prodajnim mjestima: https://lokator.tisak.hr/?authToken=tisak
Dobitne brojeve, kao i iznos trenutnog Jackpota možete provjeriti na samoposlužnom terminalu. Također, možete se informirati o iznosima glavnog dobitka za svaku igru, vremenu izvlačenja kao i o rezultatima izvlačenja prethodnih (40) kola. Iznos Jackpota možete saznati i na sljedećem linku: www.lutrija.hr
Mijenjanjem novca na Tisak kioscima ne ostvaruju se MPC bodovi.
Na Tisak kioscima nije moguće mijenjati kovanice.