Često postavljana pitanja
Uplata novca na Aircash novčanik se odvija bez ikakve naknade, a za isplatu je naknada 4 % iznosa koji se isplaćuje.
Kupovinom Paysafecard-a na Tisak kiosku ne ostvaruju se MPC bodovi.
Ako imate poteškoća s korištenjem Paysafecard-a, obratite se na info@paysafecard.com.
Bonovi su vrlo jednostavni za korištenje. Potrebno je samo utipkati 16-znamenkasti kod u prozorčić za plaćanje i potvrditi transakciju.
Paysafecard bonovi omogućuju siguran i anoniman način plaćanja usluga putem interneta. Idealni su za osobe koje nemaju kreditne kartice ili žele ostati anonimni pri kupnji na internetu.
Paysafecard su bonovi koji sadrže ispisani PIN, a koji se koristi kao elektronski novac kod internet trgovina koje imaju sklopljen ugovor s izdavateljem. Idealno rješenje za sve koji ne preferiraju plaćanje kreditnim karticama online.
Kupovinom ili nadoplatom karte za gradski prijevoz na kioscima Tiska ne ostvaruju se MPC bodovi.
Ako Vam je krivo nadopunjena vrijednosna ili pretplatna karta, javite se direktno službi za korisnike ZET-a na kontakt broj 072/500 400, jer na Tisak kioscima nije moguće naknadno storniranje.
Ako Vam je krivo nadopunjena vrijednosna ili mjesečna karta, javite se direktno službi za korisnike BUTRA-e na kontakt broj 0800 7555, jer na Tisak kioscima nije moguće naknadno storniranje.
Svoju vrijednosnu ili pretplatnu kartu predaj djelatniku na najbližem Tisak kiosku. Djelatnik će zatim na automatu za nadoplatu dopuniti kartu u iznosu koji sami odaberete. 
Listić za Eurojackpot moguće je uplatiti do petka do 18 h.
Za igranje igara Hrvatske lutrije na Tisak kioscima ne ostvaruju se MPC bodovi.
Na Tisak prodajnim mjestima moguće je izvršiti isplatu dobitka, u iznosu do 750,00 kn.
Vrlo jednostavno, samo pratite sljedeće korake:  
  1. Odaberite igru koju želite odigrati
  1. Označite svoje sretne brojeve ili odaberite opciju da sustav sam izabere brojeve
  1. Ispisat će Vam se listić s odabranom igrom i brojevima
  1. Predajte pripremni listić djelatniku i izvršite uplatu

Pripremni listić s igrom i brojevima koje ste odabrali možete sačuvati i koristiti za sva buduća kola unutar godinu dana. Potrebno je samo doći na najbliži Tisak kiosk, predati listić i izvršiti uplatu
.
Samoposlužni terminal na Tisak kioscima služi kako biste brže, jednostavnije i bez križanja listića odigrali svoju omiljenu igru Hrvatske Lutrije.
Brojeve možete birati i sami. Na terminalu Hrvatske lutrije odaberite igru koju želite igrati i odaberite svoje brojeve; nakon izvršenih odabira ispisat će Vam se listić s pripadajućim informacijama koji trebate predati djelatniku i izvršiti uplatu.
Igra „Hoću Jackpot“ funkcionira tako da birate igru i iznos koji želite odigrati, a sustav Hrvatske Lutrije, na blagajni Tiska, automatski će kreirati Vaš listić s nasumce odabranim brojevima. Na ovaj način omogućeno Vam je odigrati željenu igru uz manje koraka.
Na Tisak kioscima možete odigrati Eurojackpot, Loto 7, Loto 6/45, KeNo i TV Bingo.
Igre Hrvatske lutrije možete odigrati na sljedećim Tisak prodajnim mjestima: https://lokator.tisak.hr/?authToken=tisak
Dobitne brojeve, kao i iznos trenutnog Jackpota možete provjeriti na samoposlužnom terminalu. Također, možete se informirati o iznosima glavnog dobitka za svaku igru, vremenu izvlačenja kao i o rezultatima izvlačenja prethodnih (40) kola. Iznos Jackpota možete saznati i na sljedećem linku: www.lutrija.hr
Mijenjanjem novca na Tisak kioscima ne ostvaruju se MPC bodovi.
Na Tisak kioscima nije moguće mijenjati kovanice.
Nagradne kupone možete iskoristiti kao popust prilikom sljedeće kupnje u bilo kojoj prodavaonici Konzuma, u Tisak media centrima te poslovnicama Atlasa i UEFA web shopu, bez prethodne najave. Dovoljno je da se prilikom plaćanja na blagajni uz MultiPlusCard karticu priloži i vlastoručno potpisani kupon, a u UEFA web shopu obavezno je unijeti kod na odgovarajuću poziciji. Nagradni kuponi vrijede do datuma naznačenog na kuponu.

Imate pitanje na koje ne možete naći odgovor? Slobodno kontaktiraj našu Službu za korisnike na broj 072/ 000 001, vrlo rado će Vam pomoći.
Svaka tri mjeseca, kad sakupite dovoljan broj bodova, na Vašu kućnu adresu ili e-adresu stižu nagradni kuponi. Iskoristite nagradne kupone, za ono što volite ili Vam najviše treba, na prodajnim mjestima naših partnera: Konzuma, Tisak media centara, Atlasa, u F&F trgovinama ili u UEFA web shopu.
Bodove skupljate ako plaćate gotovinom te Maestro ili Mastercard karticom.
NAJVIŠE BODOVA možete sakupiti na sljedeće načine: 
  • kad kupujete u Tisak media multimedijalnim knjižarama i plaćate MasterCard karticom (Individualna, Standardna, Zlatna, Platinum MasterCard kartica ili go!card) ili Maestro karticama Zagrebačke banke, tada Vas bodovima nagrađuju i Tisak i Zagrebačka banka

  • kupnjom bona za nadoplatu računa na bonove Hrvatskog Telekoma, Simpa računa i/ili MultiPlus mobile računa MasterCard karticama Zagrebačke banke u Tisak media multimedijalnim knjižarama. Tada Vas bodovima nagrađuju sva četiri partnera: Tisak media, Konzum, Zagrebačka banka, Hrvatski Telekom i/ili MultiPlus mobile 
Na Tisak prodajnim mjestima skupljajte još više bodova i ostvarujte još više pogodnosti! Za svakih potrošenih 5 kn dobivate 1 bod. Sve što trebate učiniti je pokazati svoju MultiPlusCard karticu ili zelenu/zlatnu PIKA karticu na blagajni pri svakoj kupnji. Bodove možete ostvariti prilikom plaćanja gotovinom, bonom za online plaćanje (ekesh ili paySafe), karticom bankovnog tekućeg računa (izuzev Visa kartica) ili kreditnom karticom (American Express, Diners, Visa, visa kartica bankovnog tekućeg računa i EC/MC).

Bodove nije moguće ostvariti na kupnju cigareta i duhanskih proizvoda!

Svi sakupljeni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje traje 3 mjeseca. Na kraju obračunskog razdoblja MultiPlusCard Vas nagrađuje NAGRADNIM KUPONIMA, koje ćete dobiti na kućnu adresu, te drugim pogodnostima. Kako biste ostvarili pravo na nagradne kupone i druge pogodnosti, potrebno je sakupiti najmanje 100 bodova u jednom obračunskom razdoblju.

Tablica bodovanja: MPC bodovanje 2017.pdf

TISAK kiosci
Bodove na Tisak kioscima sakupljajte sasvim jednostavno. Za svakih potrošenih 5 kuna na bilo kojem Tisak kiosku dobiti ćete 1 bod, neovisno o načinu plaćanja. Npr.; napravili ste račun od 112 kn. Ukupni iznos podijelite s 5, zaokružite na manju vrijednost i dobit ćete broj ostvarenih bodova. U ovom slučaju ostvarili biste ukupno 22 boda. 

TISAK media centri 
Tisak media centri pravo su mjesto za Vas bilo da tražite zanimljivu knjigu, CD omiljenog izvođača, raznovrsne filmove na DVD-u, tehničke proizvode ili igračke za najmlađe. Kupujući u Tisak media multimedijalnim knjižarama, također sakupljajte bodove i to prilikom plaćanja gotovinom, čekovima, karticom bankovnog tekućeg računa (osimVisa kartica) te Maestro karticom Zagrebačke banke; za svakih potrošenih 5 kuna dobivate 1 bod. 

Ako plaćate Maestro karticom Zagrebačke banke, za račun od 112 kn ostvarit ćete i 3 dodatna boda kojima Vas nagrađuje Zagrebačka banka. U ovom slučaju dobili biste ukupno 25 bodova (22 boda od Tiska i 3 boda od Zagrebačke banke).

Ako se na Vašem računu od 112 kuna nalazio i bon za nadoplatu Simpa računa ili drugog računa na bonove Hrvatskog Telekoma u vrijednosti od 100 kuna, nadoplatom odabranog računa ostvarili biste i 100 bodova kojim Vas nagrađuje Hrvatski Telekom.