Često postavljana pitanja
Uplata novca na Aircash novčanik se odvija bez ikakve naknade, a za isplatu je naknada 4 % iznosa koji se isplaćuje.
Kupovinom Paysafecard-a na Tisak kiosku ne ostvaruju se MPC bodovi.
Ako imate poteškoća s korištenjem Paysafecard-a, obratite se na info@paysafecard.com.
Bonovi su vrlo jednostavni za korištenje. Potrebno je samo utipkati 16-znamenkasti kod u prozorčić za plaćanje i potvrditi transakciju.
Paysafecard bonovi omogućuju siguran i anoniman način plaćanja usluga putem interneta. Idealni su za osobe koje nemaju kreditne kartice ili žele ostati anonimni pri kupnji na internetu.
Paysafecard su bonovi koji sadrže ispisani PIN, a koji se koristi kao elektronski novac kod internet trgovina koje imaju sklopljen ugovor s izdavateljem. Idealno rješenje za sve koji ne preferiraju plaćanje kreditnim karticama online.
Kupovinom ili nadoplatom karte za gradski prijevoz na kioscima Tiska ne ostvaruju se MPC bodovi.
Ako Vam je krivo nadopunjena vrijednosna ili pretplatna karta, javite se direktno službi za korisnike ZET-a na kontakt broj 072/500 400, jer na Tisak kioscima nije moguće naknadno storniranje.
Ako Vam je krivo nadopunjena vrijednosna ili mjesečna karta, javite se direktno službi za korisnike BUTRA-e na kontakt broj 0800 7555, jer na Tisak kioscima nije moguće naknadno storniranje.
Svoju vrijednosnu ili pretplatnu kartu predaj djelatniku na najbližem Tisak kiosku. Djelatnik će zatim na automatu za nadoplatu dopuniti kartu u iznosu koji sami odaberete. 
Listić za Eurojackpot moguće je uplatiti do petka do 18 h.
Za igranje igara Hrvatske lutrije na Tisak kioscima ne ostvaruju se MPC bodovi.
Na Tisak prodajnim mjestima moguće je izvršiti isplatu dobitka, u iznosu do 750,00 kn.