Igre na sreću (Hrvatska Lutrija)2020-11-09T07:08:53+01:00
Igre na sreću (Hrvatska Lutrija)

Svaki dan je nova prilika za veliki dobitak!

Odigrajte najpopularnije igre na sreću Hrvatske Lutrije na Tisak kioscima i možda postanete sretan dobitnik. Na Tisak kioscima možete odigrati Eurojackpot, Loto 7, Loto 6/45, KeNo ili TV Bingo.

Zanima Vas kako? Vrlo jednostavno, samo pratite sljedeće korake:

 

Pripremni listić s igrom i brojevima koje ste odabrali  možete sačuvati i koristiti za sva buduća kola. Potrebno je samo doći na najbliži kiosk Tiska, predati listić i izvršiti uplatu. Jednostavno, zar ne?

Također, putem pripremnog terminala sami možete provjeriti je li kombinacija koju ste odigrali dobitna te se možete informirati o iznosima glavnog dobitka za svaku igru, vremenu izvlačenja kao i o rezultatima izvlačenja pet prethodnih kola.

Znate za koliko želite odigrati, ali ste u žurbi? Za Vas je onda idealan “Hoću JACKPOT”!

Birajte igru i iznos koji želite odigrati, a sustav Hrvatske Lutrije na blagajni Tisak kioska automatski će kreirati listić slučajno odabranim brojevima. Na ovaj način Vam je omogućeno odigrati željenu igru uz manje koraka.

Uz osnovnu igru većina ponuđenih paketa uključuje i dodatne igre, a na izbor imate sljedeće:  

I ne zaboravite! Čuvajte svoju potvrdu o uplati jer je potvrda jedini dokaz o sudjelovanju u igri.

 

EUROJACKPOT

Eurojackpot je prva međunarodna igra na sreću u kojoj Hrvatska Lutrija sudjeluje zajedno s drugim europskim priređivačima igara na sreću. U igri sudjeluje 14 zemalja s oko 240 milijuna stanovnika, a sada i državljani Hrvatske mogu igrati sa stanovnicima Njemačke, Italije, Španjolske, Nizozemske, Danske, Slovenije, Finske, Estonije, Islanda, Latvije, Litve, Norveške i Švedske.

Eurojackpot možete odigrati na Tisak prodajnim mjestima za samo 15 kn!

Potražite besplatne pomoćne listiće s jednom ili pet kombinacija na kojima možete precrtati željene brojeve.

Za glavni dobitak – Eurojackpot (5+2) potrebno je pogoditi pet brojeva iz grupe brojeva od 1 do 50 i dva broja iz grupe brojeva od 1 do 10.

Više o pravilima i načinu igranja saznaj na stranici Hrvatske Lutrije!