Korporativne vrijednosti2022-10-28T15:59:32+01:00
O Tisku

Korporativne vrijednosti i društvena odgovornost

Biti mjesto svakodnevnog odabira s visokim standardom usluge, blizu kupcima i na pulsu života.

Naša vizija je biti najbolji u onome što radimo, a to znači biti mjesto odabira svakog kupca kako bi zadovoljili njihove svakodnevne potrebe za brzom i jednostavnom uslugom i proizvodima koje žele dok su u pokretu!

Vrhunskom uslugom zadovoljiti potrebe naših kupaca, poslovnih partnera i zajednice u kojoj poslujemo.

Graditi poslovni odnos pun povjerenja i najbolje radno okruženje za naše zaposlenike. Naša misija je da neprestanim usavršavanjem poslovnih procesa i ulaganjem u razvoj, ali i poštovanjem tradicije koju naši kiosci imaju, ostanemo na liderskoj poziciji u području maloprodaje.

Vjerujemo:
  • U naše zaposlenike, međusobno poštivanje i povjerenje.
  • U razvoj i ljude koji žele s nama graditi uspješnu budućnost.
  • U uspjeh koji dolazi kada nam je svima stalo do njega.
  • U iskustvo, inovacije i jasnu ideju razvoja kao najbolje putokaze ka uspješnom poslovanju.
Nastojimo:
  • Neprestano osluškivati i uvažavati potrebe tržišta i ljudi oko nas.
  • Prilagođavati se zahtjevima tržišta brzo i učinkovito.
  • Svoje ideje pretvarati u stvarnost.

1. Uvijek  uvažavamo pojedinca

Poslujemo kao predan i uporan tim koji jednaku pažnju pridaje svakom članu pružajući mu osjećaj posebnosti kao i pripadnosti zajednici.

Prilagođavamo se trendovima tržišta i potrebama kupaca. Svakodnevno, osluškujući želje i potrebe naših kupaca, gradimo naše poslovanje na dugogodišnjem prijateljstvu i lojalnosti.

2. Okupljeni smo u tim

Zajednica u kojoj djelujemo postala je naš drugi dom.  Okupljeni u snažan tim, brzi i dostupni u svakom trenutku, odgovorni i uvijek u službi naših korisnika s ponosom možemo reći da smo pouzdani suradnici. Gradeći prijateljski odnos i timski duh, svaki zaposlenik i svaki kupac postaju dio našeg tima.

3. Izvrsnost je naša vrlina

Iz motivacije za daljnje unapređenje i razvoj izvire naša snaga za stvaranje inovacija i ostvarenje visokih ciljeva. Našom strašću svakodnevno pomičemo granice u zadovoljenju potreba svih naših kupaca.

Društvena odgovornost

Tvrtka Tisak plus d.o.o, svjesna svoje vodeće uloge u djelatnosti distribucije i trgovine novinama, prihvaća svoju društvenu odgovornost te temelji svoje poslovanje na organiziranom upravljanju sustavima prema načelima održivog razvoja. 

Cilj Tiska plus je da uspješnost tvrtke bude djelotvorna i vidljiva, kako kroz ostvarenje ukupnog gospodarskog napretka uz učinkoviti i odgovorni odnos prema okolišu, tako i prema kulturnoj i prirodnoj baštini.