Edukativna zbirka ”Ljudsko tijelo” – zabavi se i upoznaj svoje tijelo2018-07-20T11:26:35+01:00

Project Description

Novo na kioscima Tiska – edukativna zbirka ”Ljudsko tijelo”uz koju ćeš učiti i zabavljati se kroz sastavljanje vjerne reprodukcije ljudskog tijela visoke 1 metar i 10 centimetara koja se sastoji od kostura, organa i mišića.

 

Zbirka se sastoji od ukupno 64 broja koja će redovito izlaziti na kioscima Tiska. Svaki broj popraćen je edukativnim časopisom s mnoštvom činjenica i ilustracija. U svakom ćeš broju otkriti nove tajne ljudskog tijela i saznati kako radi:
  • Naučit ćeš nazive dijelove tijela
  • Saznat ćeš kako rade kosti i organi u tijelu
  • Otkrit ćeš kako tijelo održati u najboljoj formi

 

Jesi li znao da kostur čini više od 40 dijelova? Kosti su spojene domišljatim sustavom spojnica koje omogućuju pomicanje glave, ruku i nogu kao u stvarnosti…

NARUDŽBA PROPUŠTENIH BROJEVA: 

Ukoliko ste propustili kupiti neki od prethodnih brojeva, možete ih naručiti pozivom na broj telefona 072 000 001.
Prilikom narudžbe potrebno je navesti brojeve koje želite naručiti, ostaviti osobne podatke te šifru i naziv kioska na koji želite da Vam se narudžba dostavi.

Uz ovu zbirku upoznat ćeš glavne organe našeg tijela poput mozga, srca, pluća, jetre i mnogih drugih. Neki od njih se mogu pomicati, kako bi se mogla vidjeti i njihova unutrašnjost i jednostavno shvatiti kako su napravljene i na koji način funkcioniraju.

Svaki pojedini dio kostura napravljen je u pravoj, prirodnoj veličini kako bi ti olakšalo razumijevanje funkcioniranja tijela.

CIJENE:

1. broj = 9,90 kn

2. broj =29,90 kn

3. – 64. broj = 49,90 kn