SVE ZA BEBE na najbližem kiosku Tiska!2018-07-20T11:25:35+01:00

Project Description

Posebna akcija na kioscima Tiska! Samo u periodu od 15.2. do 31.3.2018. trajat će jedinstvena ponuda koja će razveseliti sve roditelje: sniženje na proizvode za bebe!

Iz bogate ponude izdvajamo Helen Harper pelene  po super cijeni od 74,99 kn!

Helen Harper dječje pelene dizajnirane su na način da bebama omogućuju do 12 sati suhoće i udobnosti. Zahvaljujući izuzetno mekanom materijalu i elastičnim trakama, beba se osjeća slobodno i ugodno. Imaju anatomski oblik koji prati bebin oblik tijela, sadrže ljepljive trake za višekratnu upotrebu, sprječavaju neželjene mirise i pružaju dodatnu zaštitu. Pelene imaju 0% parfema i dermatološki su testirane.

U ponudi na kioscima Tiska dostupne su veličine 4 i 5.

Uz Helen Harper pelene, svim roditeljima dobro će doći i vlažne maramice Violeta water care po cijeni od 11,99 kn. Sadrže 99 % vode pročišćene postupkom reverzne osmoze. Osim vode, drugi prirodni sastojak je ekstrakt nordijske kupine, koja štiti i jača kožu te je dubinski hidratizira.

Kako bi maleni trbuščići bili zadovoljni, štapni mikser Tudor usitniti će svaku hranu. Možete ga pronaći na kioscima Tiska po cijeni od99 kn. Baby Nova žličice (14,99 kn) te bočica sa slamkom u zelenoj ili rozoj boji (44,99 kn) dodatno će olakšati hranjenje djeteta.

Na kioscima Tiska u ponudi se još nalaze i Baby Nova lančić za dudu (17,99 kn) te Baby Nova guma za desni (14,99 kn).

Sve za bebe potražite na kioscima Tiska. Kvaliteta koju očekujete po neočekivano niskim cijenama.